สามขั้นตอนตามรูทีน ที่ต้องทำทุกวัน เช้าเย็น มีอะไรบ้างนะ ทำเพื่ออะไรกันนะ

16649473_360239531027460_5273381462413021064_n

ขั้นแรก ล้างหน้า … ทำความสะอาดหน้าให้สะอาด ชะล้างสิ่งไม่ดีออกจากหน้า แล้วเตรียมพร้อมนำสิ่งดีดีเข้าสู่ใบหน้า

ขั้นสอง โทนเนอร์ …ขั้นตอนลงโทนเนอร์ ช่วยกระชับผิวและรูขุมขน ช่วยลดน้ำมันบนใบหน้า แล้วก็ทำให้ผิวหน้ากลับมาบาลานซ์ด้วย PH ที่เป็นกลาง

ขั้นสาม ลงครีมบำรุงผิว … ไม่ว่าจะเซรั่ม มอยซ์เจอร์ หรือ การมาร์คหน้า ล้วนแล้วแต่เป็นสิ่งจำเป็นทั้งสิ้น อย่าได้รู้สึกไม่ดีสำหรับคนหน้ามัน

ถ้าจะลงการมาร์คหน้าด้วย oil บ้าง สักสัปดาห์ละครั้ง เพราะการมาร์คหน้าจะทำให้สารอาหารลงสู่ผิวลึกกว่าปกติแล้ว ให้ยังให้ความชุ่มชืนลึกล้ำกว่าและนุ่มนวลกว่า ในขณะที่เซรั่มก็เป็นสารที่เล็กกว่าครีมบำรุงผิว จึงทำให้มันมีคุณค่าในตัวสูงมาก เป็นสิ่งที่ขาดไม่ได้แน่ๆ

ส่วนครีมนั้น คุณต้องลงอยู๋แล้วละค่ะ ในสภาวะอากาศและสิ่งแวดล้อมแบบนี้ ผิวเราที่จะฟื้นคืนมาง่ายๆก็เป็นเรื่องยากไปละค่ะ ดังนั้นสิ่งเหล่านี้จะเป็นตัวช่วยคุณแน่ๆ

รักษาผิว เท่ากับรักษาความสวยของเรานะคะ

3 things you need to do on your routine for your face.

What is it?

first of all, Cleansing your face with good cleanser. Cleaning the dirty, dust, or pollution from your face.

secondly, Toner to pore your skin. Reduce surplus oil from your face. Making your face balance the PH.

Finally, Moisture your face with moisturiser, serum, or mask. All are important. Don’t be afraid for oily face person.

Masking with oil thing once a week is not that bad because masking your face is to bring deeply the food to your skin. It makes your face more moist and mild. Also serum is the smaller matter than moisturiser. So it do down every deep in your skin, it so valuable. For Moisturiser, everyone must have it to your face.

In such pollution and dirty air, the unpredictable weather, the recovery of damaged skin is very hard. So, Take care of it before it is gone.

Advertisements